Mario Bennes Summer Camp groot succes

Vanuit het Bolwerk In2Work Waterland -het samenwerkingsverband tussen de 5 Waterlandse basketballverenigingen Early Bird, Derba, Probuild Lions, Volendam en The Monks- hebben 27 spelers en speelsters deelgenomen aan de eerste week van het Mario Bennes Summer Camp in het Indoorcentrum Landsmeer.

Bennes kamp Waterland teamVan Derba deden Jesse Koreman, Sil van Schaik, Onne Osinga (volgend jaar Probuild), Emma de Wit, Anouschka Meijer, Anika van der Schaaf en Claire Hirman mee aan het befaamde basketballkamp.

Bennes kamp Waterland meidenDe Derba spelers en speelsters vielen op tijdens het kamp! Jesse, Emma, Anika en Claire werden gekozen in de All Star teams. Jesse won daarnaast ook nog de Most Improved Player prijs (speler die zich het afgelopen jaar het best verder heeft ontwikkeld als basketballer) en Claire won de ‘Hustler’ award als speelster die de meeste inzet toonde gedurende de hele week.

Al met al een zeer geslaagde basketballweek, waar alle spelers en speelsters niet alleen veel hebben geleerd van de professionele trainersstaff, maar waar ze het onderling ook heel erg leuk hebben gehad met elkaar.