Seizoensafsluiting 2015 : Derba Driepunter Schietfestijn en Ouder/Kind toernooi

Aan alle jeugdleden van Derba en hun ouders/verzorgers

UITNODIGING 24 APRIL 2015

Op vrijdag 24 april 2015 is de jaarlijkse afsluitingsavond van het seizoen voor de Derba jeugd. Het programma voor deze middag/avond ziet er als volgt uit:

  • 16.00 uur        inloop
  • 16.30 uur        Derba Driepunter schietfestijn = sponsoractie voor Derba jeugd
  • 18.00 uur        Friet met kroket of frikandel voor alle deelnemers sponsoractie (gesponsord door Gerrie en Joyce Huider)
  • 18.30 uur        Ouder/kind toernooi
  • 20.00 uur        Napraten en uitpuffen.

DERBA DRIEPUNTER SCHIETFESTIJN

Een sponsoractie met basketball: dat wordt het Derba driepunter schietfestijn. Al het geld dat de kids met deze sponsoractie binnenhalen zal aan de Derba jeugd worden besteed. Dus een leuke, actieve manier om de betrokkenheid van de jeugd bij  Derba te vergroten en het seizoen op een gezellige, sportieve manier af te sluiten.

De spelregels

Alle jeugdleden van Derba gaan vanaf 16.30 uur proberen in een half uur zoveel mogelijk driepunters te schieten. Er spelen twee teams tegelijk in de grote zaal zodat de schieters door heel veel mensen aangemoedigd kunnen worden.

Het is de bedoeling dat de schieters met het sponsorformulier een aantal sponsors weten te vinden in familiekring, bij buren, vrienden of bekenden. Er kan gekozen worden voor sponsoring door een vast bedrag of per raak schot. De kinderen krijgen zelf tijdens de training ook nog een sponsorformulier mee met uitleg van de coach.

Klik op de link om het sponsorformulier te downloaden: Sponsorformulier driepunter actie

Het formulier op 24 april a.s. meenemen en bij de inschrijftafel laten zien.

OUDER-KIND TOERNOOI

En natuurlijk vanaf 18.30 uur, op veler verzoek, het alom bekende ouder-kind toernooi! We hopen dat iedereen meedoet, basketballkennis en vaardigheid is niet vereist. Het is altijd gezellig, sportief en de kinderen en ouders kunnen samen basketballen tegen team- en clubgenoten. Hoe leuk is dat!

Opgeven uiterlijk 15 april a.s. bij de organisatoren Ricardo Munnik en Claudia Kortstra via e-mail: claudiakortstra@hotmail.com

En natuurlijk kun je je ook met iemand anders dan een van je ouders opgeven, broers, zussen, ooms, tantes het kan allemaal.

Ouders, overige familie, buren, vrienden en kennissen zijn van harte uitgenodigd om de jeugd en meebasketballende familieleden op deze middag/avond te komen aanmoedigen.

Voor meer informatie en/of vragen over deze middag/avond kunt u contact opnemen met:

Tine de Wit                 06-30020432

Tessy de Vries            06-83546145