Over complimenten, inzet en nieuwe ronde, nieuwe kansen

Zondag 1 oktober speelde de toppers van VU14 de 2e wedstrijd thuis tegen het gerenommeerde Akrides. Bij binnenkomst van de tegenstander zagen we al dat deze meiden allemaal minimaal een kop groter waren dan onze meiden. Nu wil dit natuurlijk niet alles zeggen over het niveau, maar al snel bleek dat dit team ook qua ervaring en tactiek ook letterlijk een maatje te groot was.

Akrides liep in het eerste kwart al snel uit naar een comfortabele voorsprong. Toch wist Derba de rug te rechten en langzaam aan wat meer vat op het spel van Akrides te krijgen. Door een aantal goede scores kwamen we ook zelf wat beter in de wedstrijd. Helaas resulteerde vrijwel iedere scoringspoging van Akrides, ook door het grote lengte verschil, ook in score waardoor het verschil steeds wat verder opliep.

In de 2e helft van de wedstrijd probeerden we nog extra energie in de wedstrijd te brengen maar konden we helaas niet meer brengen dan we wilden. Ondanks dat we deze wedstrijd hebben verloren wil ik alle meiden een enorm compliment maken voor de inzet die is geleverd. Op naar de volgende wedstrijd.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.