NBB gaat over op Sportlink

Komend seizoen gaat de NBB over op Sportlink.

Basketball.nl, dé basketball app voor basketballers, toeschouwers , officials én wedstrijdsecretarissen is nu beschikbaar in app-store !
Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een basketbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van basketball houdt!

Ben jij een basketballer of basketballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete verenigingen en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële Basketball.nl app van Sportlink is dit allemaal mogelijk!

Voor spelers is van belang ; zorg zelf voor een goedgelijkende (pas)foto en dus geen groepsfoto, landschap of in carnavalsoutfit !
Deze wordt bij digitale spelerspas gebruikt in mDWF (mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier) wat het huidige formulier vervangt.
De pasfoto’s die in ISS (oude systeem) stonden, zijn wel gemigreerd maar soms niet echt meer gelijkend.
Dit kan tot 15 september door spelers zelf worden gedaan.
Bij niet gelijkende foto’s kan een scheidsrechter een speler de toegang tot een wedstrijd weigeren!