Marjolein en Kiki Spee tijdens gezellige seizoensafsluiting bekroond tot vrijwilligers van het jaar!

Het is inmiddels een traditie geworden: het jaarlijks terugkerend ouder-kindtoernooi tijdens de Derba seizoensafsluiting. Ook dit jaar deden weer flink wat teams bestaande uit Derba spelers en speelsters samen met hun vaders, moeders, broertjes en zusjes. Vooral bij de ouders stonden weer flink wat zweetdruppels op het voorhoofd en werd weer aan de lijve ondervonden dat basketballen niet heel makkelijk is. Het werd een heel sportief en leuk toernooi.

foto 16Na het basketballen was het tijd voor de bingo, met een hele mooie en rijk gevulde prijzentafel. Hierbij nogmaals dank aan iedereen die deze mooie prijzen hebben gesponsord. Top!

IMG_7493Het team dat het meest geld heeft opgehaald bij de lege flessenactie is dit jaar de jongens U12 geworden. Gefeliciteerd mannen! Hiermee verdienen jullie een prachtige foto gemaakt door Karin van Velthuijsen en een frietje met een drankje in Sportcafé De Oosterven. De door Karin gemaakt portretfoto’s van alle teams zijn overigens hier te bekijken en na te bestellen!

Tot slot werd door scheidend voorzitter Gerard Challa alle vrijwilligers in het zonnetjes gezet: alle trainers en coaches, toernooi-organisaties, de diverse commissieleden en het bestuur. De titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’ ging dit jaar naar twee personen. Sterker nog: naar moeder en dochter: Marjolein en Kiki Spee. Beide dames hebben zich op meerdere fronten gigantisch ingezet voor onze vereniging. Nogmaals dank!

Klik hier voor een foto-impressie van de seizoensafsluiting.